7 Şubat 2013 Perşembe

Baharatlı Tavuk Salatası

Baharatlı Tavuk Salatası için Malzemeler

1 Çorba kaşığı Pulbiber
2 Tatlı kaşığı Kimyon
1 Tatlı kaşığı Kişniş
Yeteri kadar Tuz
4 Adet Tavuk Göğsü
Yeteri kadar Zeytin Yağı
1 Paket Karışık Yeşillik
2 Adet Salatalık
4 Adet Mantar
2 Adet Turp
10 Adet Kiraz Domates

baharatlı tavuk salatasi

Baharatlı Tavuk Salatası Tarifi resimli oktay usta salata tarifleri

Baharatlı Tavuk Salatası Tarifi ve Hazırlanışı:

Bir kabın içinde pul biber, kimyon, kişniş ve yarım tatlı kaşığı tuzu karıştırın.
Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını 4 dakika pişirin.
Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şeklinde kesin. Etleri diğer salata malzemeleri ile karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Afiyet olsun…


Baharatlı Tavuk Salatası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder