25 Şubat 2013 Pazartesi

Domatesli Bruşetta

Servis: 6 – 8 kişilik

Domatesli Bruşetta için Malzemeler

- 2 baget ekmek
- 125 gr. Tereyağı
- 5 diş ince kıyılmış sarımsak
- 1 paket fesleğenin yaprakları (ince ince kıyılmış)
- 5 orta boy, soyulmuş, küp küp doğranmış domates
- 2 su bardağı rendelenmiş eski kaşar
- Tuz, karabiber

domatesli brusetta

Domatesli Bruşetta

Domatesli Bruşetta Yapılışı ve Hazırlanışı

Tereyağını teflon tavada kısık ateşte yakmadan eritin. Sarımsağı terayağının içine koyup 1 gece (vaktiniz yoksa 2-3 saat de yeterli olur) bekletin. Fırını 180 dereceye ayarlayın.Baget ekmeğini uzunlamasına kesin ve ortadan ikiye bölün. İçine önce terayağını sürün, sonra sırasıyla domatesi ve peyniri yerleştirin. 15 dakika pişirin. Dilimleyerek sıcak servis yapın.


Domatesli Bruşetta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder