28 Şubat 2013 Perşembe

Kabak Gulaş

Kabak Gulaş için Gereken Mal emeler:


1 kilo kabak

1 çay bardağı eytinyağı

2 adet yemeklik doğranmış kuru soğan

1 çay kaşığı köri

1 kahve fincanı un

1 çorba kaşığı domates salçası

2 çorba kaşığı sirke

dereotu ve tu

1 su bardağı su

2 diş sarımsak

kekik, kimyon (ar u edilen kadar)


Kabak Gulaş…


kabak gulaş

Kabak Gulaş Tarifi, Pratik Kabak Yemekleri


Kabak Gulaş Tarifi ve Yapılışı:


  • Kabakları küp doğrayın. Bir kapta unla köriyi karıştırın. Kabakları bu karışıma bulayın.

  • Tencerede kuru soğanı eytinyağıyla kavurun. Salça ve sarımsağı ilave edin. 1-2 ke çevirin. Kabakları koyun.

  • Su ekleyin. 15 dakika kısık ateşte pişirin. Sirke, kekik, kimyon ve tu koyun. 5 dakika daha pişirin.

  • Ocaktan alın. Ü erine ince kıyılmış dereotu serpin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

  • Afiyet olsun.kolayyemektarifleri.bi


Kabak Gulaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder