26 Kasım 2013 Salı

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama için gereken Malzemeler


4 adet tavuk baget,

6 adet küçük boy haşlamalık patates

4 adet küçük kırmızı soğan,

1 adet havuç,

tuz,

karabiber

3 diş sarmısak,

2 su bardağı su,

bir tutam tarçın


tavuk haşlama 300x176 Tavuk haşlama,Haşlama Tarifleri


Tavuk Haşlama Tarifi ve Hazırlanışı:


İlk Önce yapmamız Gereken BAGET’leri iyice yıkadıktan sonra tencereye koyun. Kabukları soyulmuş patates ve soğan, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ilave edin. Su, tarçın, tuz ve karabiber katın. Tavuk ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.



Tavuk Haşlama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder