23 Mayıs 2013 Perşembe

İtalyan Balık Yahnisi

İtalyan Balık Yahnisi için gerekli olan malzemeler


4 tane beyaz etli balık filetosu

2 yemek kaşığı zeytinyağı

100 gram doğranmış mantar

1 tane ince doğranmış soğan

2 tane kabak

2 tane domates

1 çay kaşığı limon suyu

Tuz


İtalyan Balık Yahnisi 300x199 İtalyan Balık Yahnisi

İtalyan Balık Yahnisi, Resimli Balık Yemekleri


İtalyan Balık Yahnisi Tarifi ve Yapılışı:


Balıklar yağsız tavada pişirilir.

Mantar, soğan ve karabiber kavrulur.

Küp küp doğranmış domatesler ve limon suyu eklenerek kavurmaya devam edilir.

Tuz eklenerek iyice pişmesi sağlanır.

Kavrulan malzemenin içerisine son olarak balıklar ilave edilerek 5 dakika daha pişirilir ve isteğe göre maydanozla süslenerek servis edilir.


Afiyet olsun…


Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre


maydanozla süslenerek servisi yapılır.



İtalyan Balık Yahnisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder