İtalyan Balık Yahnisi için gerekli olan malzemeler
4 tane beyaz etli balık filetosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gram doğranmış mantar
1 tane ince doğranmış soğan
2 tane kabak
2 tane domates
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz
İtalyan Balık Yahnisi Tarifi ve Yapılışı:
Balıklar yağsız tavada pişirilir.
Mantar, soğan ve karabiber kavrulur.
Küp küp doğranmış domatesler ve limon suyu eklenerek kavurmaya devam edilir.
Tuz eklenerek iyice pişmesi sağlanır.
Kavrulan malzemenin içerisine son olarak balıklar ilave edilerek 5 dakika daha pişirilir ve isteğe göre maydanozla süslenerek servis edilir.
Afiyet olsun…
Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre
maydanozla süslenerek servisi yapılır.
İtalyan Balık Yahnisi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder