11 Mart 2013 Pazartesi

Tavuklu Sebzeli Kebap

Tavuklu Sebzeli Kebap için Malzemeler:


1 adet kabak

1 adet domates

1 adet patlıcan

tuz, karabiber, kimyon

2 adet patates

sıvı yağ

1 yemek kaşığı salça

1 su bardağı bezelye

2 adet sivri biber

yarım tavuk göğsü


tavuklu sebzeli kebap


tavuklu sebzeli kebap Tavuklu Sebzeli Kebap

Tavuklu Sebzeli Kebap Tarifi, Oktay Usta Tavuklu yemek tarifleri, kebap tarifleri


Tavuklu Sebzeli Kebap Tarifi Yapılışı ve Hazırlanışı:


  • Doğradığınız kabak, patlıcan, patates ve sivri biberleri sıvı yağda hafifçe kızartın.

  • Tavuk göğsünü doğrayıp ayrı bir tavada kavurun. Bezelyeyi haşlayın.

  • Tüm sebzeleri bir kapta karıştırın. Tuz, karabiber ve kimyon ekleyip tekrar karıştırın.

  • Tepsiye yayın. Salça ve 1 su bardağı suyu karıştırıp sebzelerin üzerine dökün.

  • Yuvarlak doğranmış domatesleri üzerine dizin. Üzerini folyoyla kapatın.

  • Önceden ısıtılmış fırında pişirin. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin.kolayyemektarifleri.biz

  • Fırında 5 dakika daha pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun.


Tavuklu Sebzeli Kebap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder